အဆင့္ျမင့္ ေမြးကင္းစ ဝက္စာ ထုတ္လုပ္လိုင္း

ျပန္ရႏႈန္းျမင့္။
စီမံကိန္းအၾကမ္းဖ်င္း။ အရည္အေသြးျမင့္ၿပီး ကုန္က်စရိတ္နည္းေသာ အဆင့္ျမင့္ဝက္စာ၊ အဆင့္ျမင့္ေမြးကင္းစဝက္စာ၊ အဆင့္ ျမင့္ စားခြက္စာကို ထပ္ေလာင္းလုပ္ေဆာင္ေသာ နည္းပညာအစီအစဥ္ကို မည္သို႔ ေရးဆြဲရမည္နည္း။ ေမြးကင္းစဝက္ကေလးမ်ား၏ လိုအပ္ခ်က္ကို လိုက္၍ ေက်ာက္ခဲကို ေရြးထုတ္ပစ္ေသာ ဖန္ရွင္ပါသည့္ ႀကိတ္ခြဲစက္ကို မည္သို႔ ေရြးခ်ယ္ရမည္နည္း။
ေျပာင္းဖူး၊ ပဲ စသည့္ေကာက္ပဲသီးႏွံမ်ားထဲမွ အဟာရကို ဟန္႔တားေသာ အရင္းအျမစ္မ်ား၊ urease ၊ ဗီ
တာမင္ ကာကြယ္ဓာတ္ စေသာ Heat-sensitive substances မ်ားကို မည္သုိ႔ ပယ္ဖ်က္မည္နည္း။ အ
က်ိဳးရွိ ဘက္တီးရီးယား စေသာ active မ်ား၏ အပူခ်ိန္ျမင့္ႏွင့္ အပူခ်ိန္အလယ္အလတ္ရွိခ်ိန္တြင္ ေဖာင္း
ပြျခင္း၊ အပူခ်ိန္နိမ့္တြင္ အေတာင့္ထုတ္ေသာ နည္းပညာ။
အပူခ်ိန္ျမင့္ႏွင့္ အလယ္အလတ္အပူခ်ိန္တို႔ကို အသံုးျပဳၿပီး ေဖာင္းပြျခင္းကို ဖိမည့္ နည္းစနစ္ျဖင့္
တိရိစာၦန္ အစာ၏ အရည္အေသြးကို ျပဳျပင္ေပးၿပီး အဟာရပ်က္စီးမႈနည္းေစသနည္း။ ေလဟာနယ္ျဖင့္
ဘက္တီးရီးယားကို သတ္ၿပီး အရည္အေသြးကို ခ်ိန္ကိုက္ၿပီးေနာက္ အေတာင့္ထုတ္လုပ္ေသာ နည္းစ
နစ္ကို အသံုးျပဳၿပီး ဘက္တီးရီးမ်ိဳးစံုကို သတ္ပစ္သည္။ ဗီတာမင္ ကို ထိေရာက္စြာ ထိန္းသိမ္းထားႏိုင္
သည္။
သက္ဆိုင္ရာ ကိရိယာ၏ လုပ္ေဆာင္မႈအဆင့္မ်ား
